SUMMER VIBES INSPO!

Heerlijk om inspiratie op te doen passend bij de tijd van het jaar! We worden al regelmatig getrakteerd op heerlijke zomerse temperaturen! Lekker lang buiten zitten & gezelligheid in de tuin. Vakanties in het buitenland komen er heel voorzichtig aan, maar veel mensen kiezen liever dit jaar om thuis te blijven. Daarom het thuis xtra gezellig maken! Ik zoek de leukste styling ideetjes voor je uit om je te inspireren.Kijk je gezellig mee ! Ik neem je mee in de wereld van DEEZZ…..

TERRASJES!

De dagen rekken al behoorlijk lang & het zonnetje schijnt en heel voorzichtig mogen we weer terassen! Mijn favoriet is Valkenburg. La Casa & Valkenhof om lekket te eten! Cup & Vino om te lunchen en hun heerlijke koffies! Wat is jouw’n favoriet?

Liefde voor Sangria!!

HANGMAT

Een absolute aanrader is een hangmat! Je waant je er even helemaal uit te zijn met de zon op je hoofd! Het gevoel is heerlijk.

(foto DEEZZ)

LIGBEDDEN

Blijf je thuis deze zomer dan heb je ook geen stress om handoekje te leggen deze zomer ;)! Zelf mijden we deze locaties zowiezo! zo een hekel aan! Als je de ruimte hebt ,is het top als je meerdere hoekjes inricht waar je even rustig kan relaxen in je tuin!

(foto pinterest)

Ook een mega hit deze zomer zijn de aarbeien dippers! Je ziet zelfs veel aarbeien drive in’s! Ik zeg DIY zo gemaakt en groots resultaat!

SALADES

Een heerlijke salade ik ben er echt gek op!! Een heerlijk kaasje erdoorheen ,flink wat groentes pijnboompitjes rucola zalm geitenkaas spekjes appel maar ook aarbeien!! Meerdere favorieten dus! Hou jij er ook van?

STRELIZIA

Prachtige plant die ook wel bekend staat als paradijsvogelbloem of vogelkopbloem. Er zijn 4 verschillende soorten. Reginae, Parviflora, Alba en Nicolai. Je hebt ze voor binnen maar ook voor buiten. Zeker in de warmere klimaten doen ze het buiten heel erg goed! Ik vind ze prachtig! Ze geven je tuin meteen doe mediteranese sfeer!

(foto pinterest)

DRINKS

Je eigen cocktails maken in een handomdraai! Je vindt genoeg recepten online! Ik hou van meerdere…Gin Tonic, Sangria, Aperol !

SUNSHINE

We worden in April al flink verwend met een dosis zonnestralen Zo fijn! En dan al lekker met een kop koffie of een glaasje wijn genieten! Love it! Geniet van deze mooie dagen ondanks alles wat er speelt…Zon doet een mens zo goed!

CHILL

Heerlijke chill plekjes creëren in je eigen tuin! Wil jij ook deze mediterraanse sfeer in een handomdraai?…Veel heel veel kussens, matras, plaid veel cactussen,potten….Genieten maar!

(foto pinterest)

IDEETJES

Genoeg ideetjes weer om uit te werken voor de warmste tijd van het jaar! Het is nu de perfecte tijd ervoor . Zodat mocht je niet weggaan in de zomdervakantie je thuis je eigen vakantie hotspots hebt!

(foto pinterest!)

KAARSJES

Alvast tijd voor buitenstyling ideetjes! Hoe leuk kaarsjes in potten vazen bakjes! Het geeft een super leuk effect. Ook deze gaan we weer naar buiten plaatsen!

(foto pinterest)

0

Your Cart