SPRING INSPO WEEKLY!

Heerlijk om inspiratie op te doen passend bij de tijd van het jaar! We kunnen gelukkig al heerlijk genieten van de fijne temperaturen nu in april! Ook omdat Corona ons in de greep houdt en we nergens naartoe kunnen! Stay Home & Stay Safe! Dus ideaal want heel holland klust & bakt er wat op los in deze tijd! Klussen worden aangepakt en niet langer uitgesteld…want ja de helft van de hele wereld zit thuis! Kijk je gezellig mee ! Ik neem je mee in de wereld van DEEZZ…..

STRELIZIA

Prachtige plant die ook wel bekend staat als paradijsvogelbloem of vogelkopbloem. Er zijn 4 verschillende soorten. Reginae, Parviflora, Alba en Nicolai. Je hebt ze voor binnen maar ook voor buiten. Zeker in de warmere klimaten doen ze het buiten heel erg goed! Ik vind ze prachtig! Ze geven je tuin meteen doe mediteranese sfeer!

DRINKS

Je eigen cocktails maken in een handomdraai! Je vindt genoeg recepten online! Ik hou van meerdere…Gin Tonic, Sangria, Aperol !

SUNSHINE

We worden in April al flink verwend met een dosis zonnestralen Zo fijn! En dan al lekker met een kop koffie of een glaasje wijn genieten! Love it! Geniet van deze mooie dagen ondanks alles wat er speelt…Zon doet een mens zo goed!

CHILL

Heerlijke chill plekjes creëren in je eigen tuin! Wil jij ook deze mediterraanse sfeer in een handomdraai?…Veel heel veel kussens, matras, plaid veel cactussen,potten….Genieten maar!

IDEETJES

Genoeg ideetjes weer om uit te werken in het voorjaar! Het is er nu perfect voor nu we vanuit huis moeten werken …niet iedereen natuurlijk..maar de tijd is rijp om het nu alvast gezellig te maken en ook thuis te kunnen afschakelen!

KAARSJES

Alvast tijd voor buitenstyling ideetjes! Hoe leuk kaarsjes in potten vazen bakjes! Het geeft een super leuk effect. Ook deze gaan we weer naar buiten plaatsen!

0

Your Cart