WRAP IT UP!

Verjaardagen vieren we het hele jaar door en er zijn altijd genoeg redenen om iemand iets kado te doen! Hoe leuk is het om er net iets meer moeite voor te doen? Het kan iets heel simpels zo speciaal maken met een mooie verpakking! Graag inspireer ik jullie met voorbeelden! Iedere week komen er nieuwe ideetjes bij. Ik zoek de mooiste alvast voor jullie uit! Liefs Deezz

(fotoś PINTEREST!)

THEMA

Heel erg mooi als je meerdere kadootjes in een kleurthema inpakt! Kijk maar naar het voorbeeld ze zijn allemaal met elkaar verbonden…erg mooi!

BLAD

Ze liggen er genoeg…bladeren! Kies je kleur inpakpapier lint of touw en een paar mooie bladeren. Zeker deze kleurcombi is prachtig!

HARTJE

Knip lieve hartjes uit en stans er een gaatje in…rijg er lint of touw doorheen et voila! Zo leuk en Lief!

KAARSJE

simpel maar weer zo leuk! Het spreekt voor zich ;)!

(Foto’s pinterest)

KETTING

Maak je eigen woord of zin met deze leuke alfabet kralen! Succes gegarandeerd!

GIFTBOX

Ook erg leuk voor iedere gelegheid een giftbox! Je stopt erin wat past bij het thema…een verwenpakket…een wijnpakket.. you name it! Alles is mogelijk! Nog mooier als je bepaalde kleuren steeds laat terug komen! Met liefde gekozen en ingepakt!

(foto’s Pinterest!)

POMPOM

Erg leuk en gemaakt in een handomdraai! Hoe leuk en gezellig ziet dit eruit! Ook leuk met een tekst erboven geschreven!

(foto’s pinterest!)

RIETJE

Een rietje en touw in dezelfde kleurstelling! Op de juiste punte vastbinden erg leuk!

(foto’s pinterest!)

TAKJE

Naturel kadopapier zo mooi van eenvoud! Ook hier een stuk touw of lint en een groen takje naar wens. Een label met persoonlijke tekst. Prachtig!

ZAKJES

Hoe leuk…papieren boterham zakjes. Je kunt ze op meerdere plaatsen kopen. Denneappel en een naamkaartje eraan vast en zo heb je in een handomdraai een leuk kadootje!

SPARKLE

Een van mijn favorieten! Glitters…pak plakband en dip het in glitter of sterretjes plak t omgekeerd op je kado! Zo een gaaf effect!

WAX

Met een waxstempel maak je t heel sjiek! Je krijgt ze op meerdere plekken…kaartje lint en samen smelten met wax en een persoonlijke stempel!

(foto’s pinterest!)

0

Your Cart