ONZE TUIN!

INSTA!

Hou jij ook zo van interieur & garden dan neem eens een kijkje bij mijn interieur account @DEEZZSTYLES ! Dagelijks plaats ik kiekjes van binnen & buiten!

ZITJES

Op meerdere plekjes kun je zitten met een kopje koffie of iets anders natuurlijk! Ik hou ervan om leuke zitjes te maken en te veranderen. Deze plek is heerlijk als het volop zomer is aangezien onze tuin op het zuiden ligt!

LOUNGEBED

Deze Beauty is onlangs toegevoegd aan onze tuin. Een heerlijke lounge bank waar je op kunt zitten en liggen. De planken lopen aan 1 kant door waardoor er een leuk tafeltje ontstaat waar je iets op kunt zetten. Blij mee.

KUSSENS

Je kunt nooit genoeg kussens hebben …echt een zwak van mij. Regelmatig kom ik wel weer met een leuk exemplaar terug of ik maak er een zelf. Herkennen jullie dat?

POOLVIBES

Deze tak heb ik gevonden op straat en meteen wit geverfd! Macrame theelichtjes erin en leuke zeegras mandjes

DAYBED

Een van onze favoriete plekjes is het daybed! In de zomer geeft het een klein beetje schaduw ..maar ook heel mooi met de ondergaande zon tot aan de laatste zonnestraal in onze tuin!

POTTEN

Ik hou ervan om een beachy mediteraans sfeertje neer te zetten! Dit jaar gekozen voor veel witten! Heel veel heeft dus een verfbeurt gehad en het wit versterkt elkaar en geeft een clean geheel.

MACRAME

Ook boven de hangmat hangen leuke witte potjes! Alsje overal dezelfde kleur laat terug komen zet de sfeer zich door in de hele tuin met subtiele details!

HANGMAT

Een hangmat stond ook op ons musthave lijstje! Het bijzondere gevoel wat het je geeft als je lichtjes op en neer zwiert zo fijn rustgevend …oogjes ff dicht…heerlijk! Soms stijl ik het ff met een fel kleurtje voor een pittiger vrolijk effect.

VERANDA

Zo fijn om hier te zitten als het net iets te warm of te koud is! Ik hou ervan om ook hier iedere keer iets te veranderen! Nu gekozen om in dit gedeelte beige met wit te combineren! De gordijnen zorgen voor die beach vibe.

SFEER

Voordat ik begin aan de tuinstyling heb ik een idee in mijn hoofd…op pinterest maak ik aan de hand van foto’s een moodboard en werk zo mijn ideetjes uit! Gaandeweg kijk wat er voor een aanvullingen of veranderingen moeten uitgevoerd worden en beetje bij beetje ontstaat mijn tuinidee!

0

Your Cart