MY FAVORITES!

Op deze pagina vindt je my Favorites!! Ik neem jullie mee wat ik allemaal leuk vind! Fashion Lifestyle Holidays Summer vibes Make-up Hair …you name it.. What i like ! liefs Deezz

(pictures pinterest! &DEEZZ)

DAYBED

Mijn favo plekje in de Lente & Zomer is absoluut ons daybed! Ieder jaar verander ik kleine aankleed dingetjes! Dit jaar hebben we er een bamboe dakje opgemaakt! De transparante gordijnen En veel witten maken het geheel tot een beachyclub vibe!

SANGRIA

Mijn meest favo zomerdrankje is homemade sangria Ibizastyle! Niks uit een kant en klaar pak maar zoals ze ze alleen maken op Ibiza mmmm! Zowel de witte als de rode variant vind ik erg lekker!

SERVIES

Ik hou zo van Aqua Blauw en groen servies in de zomertijd! Het geeft me een vrolijk Ibiza gevoel & geeft een mediteraanse sfeer aan je gedekte tafel! Het mixen & matcheb vind ik het leukst. Alles door elkaar geeft in deze zelfde kleurstelling een leuk hip resultaat. Combineer het met glas en hout and a touch of gold et voila!

IBIZA

Al sinds jaren is mijn favo vakantie eiland mijn geliefde Ibiza! De sfeer de vibe die er hangt het jezelf kunnen zijn tolerantie kleur geur gezelligheid drukte rust paradijsvogels alles!!! Lopen over het strand, bezoekje aan las dalias, struinen door de stad….I love it! We proberen ieder jaar even een paar dagen te gaan zoals ook dit jaar weer! Raak er nooit uitgekeken!

SA PUNTA

PATCHWORK mijn meest favoriete restaurant op Ibiza On the Rooftop! Dat heeft ook een heel groot gedeelte te maken met de GEWELDIGE inrichting! Super kleurrijk en vrolijk! Met een heerlijke Libanese keuken. De muziek gaat later op de avond omhoog & de barman zweept de mensen omhoog met geklap! …in combinatie met heerlijk cocktails is dit een super een ervaring! Prachtig uitzicht op zee & Ibiza stad. #aanrader

SLUIZ

Mijn favo winkel op Ibiza is SLUIZ! Mijn visual merchandiser hart gaat meteen sneller kloppen zodra ik een stap in hun winkel zet! Ik moet er dan ook iedere keer even naartoe! Het aparte concept..een beleving & absoluut oogstrelend! Vaak wordt je verwelkomd met een act. Iedere keer als ik er kom hebben ze een nieuw thema.

Je kunt er ook heerlijk eten & drinken , en zelfs naar het toilet gaan is een dikke aanrader. Je mag de beurs wel trekken als je er iets koopt! Maar het is het waard! Ben je al nieuwsgierig?

TULPEN

Ik hou van Bloemen! En dan het liefst een gemixte felle kleuren bos! Knal rose oranje rood rose prachtig! Hoe kleurloos het interieur is …hoe feller van kleur hou ik van bloemen!

KITTENS

Onze nieuwe bewoners! Katertje Simba (ginger) & Poesje Zoë (black) Een lust voor het ook want ze zijn harstiukke klein. Je blijft ernaar kijken en ze viinden het heerlijk om te knuffelen!!

DEUREN

Ik heb iets met deuren. Overal waar ik op vakantie ben maak ik er wel eens foto’s van. Er schuilt iets achter wat me triggert. Ook vaak de textuur of kleur kan me echt boeien. Zo een spijt heb ik van onze eigen voordeur …deze zijn allemaal zo mooii!

GOATCHEESE

Mijn meest favorietse salade is geitenkaas salade! Deze at ik op Mallorca bij Cafe Chill Out La Playa! Dus dan is ie xtra lkkr met het gezicht in de zon! Wat is jouw’n favoriete salade?

ZOMER

Mijn meest favoriete tijd is absoluut de zomer! Heerlijk om buiten meerdere gezellige plekjes te creëren. Lekker lang buiten zitten met een gin tonic. Lkkr luieren op ons lounge bed…zucht..is het al zo ver?

BOHEMIAN

Ik ben absoluut al jaren fan van bohemian style. Stoer maar toch vrouwelijk. Gek op lange jurken! Van mega bont in de zomer tot warmere tinten in de winter. Met boots of stoere westernlaarzen!

SJAALTJES

Ook ben ik gek van sjaaltjes en dan vooral bedoelt om om mijn hoofd te knopen! Lkkr fleurig. Wordt er meteen vrolijk van. Ook met kort haar droeg ik ze altijd in mijn haar.

FRENCHIE

Onze lieve Truulke..ze is niet meer…met pijn in ons hart hebben we haar moeten laten inslapen. Maar wat was ze lief en zo makkelijk! Overal waar ik ging zitten kwam ze ook even kijken.Wat kun je onvoorwaardelijk veel van dieren houden. Nog steeds blijft dit ras mijn favoriet!

FREE SPIRIT

Ik hou van deze sfeer..het zwart wit de uitstraling. In de woonkamer heb ik er posters van in zwarte lijsten. Altijd een zwak voor gehad.

MARRAKESH

Gek op marokkaanse styling al zolang ik me kan heugen.. Het servies wat ik heb laten meenemen pronkt in de keuken en soms in de kamer. Ook lampen in deze stijl…theelichten plaids kussens dienbladen love it! Ons reisje in het voorjaar is helaas gecanceled door corona.

LATTE

Jaren lang dronk ik nooit koffie totdat ik bij een vriendin destijds een speciale koffie dronk met melkschuim…toen was ik verkocht. Ik drink er hooguit 3 op een dag en het zijn wel altijd de zoetere varianten. Maar wat kan ik er van genieten!

0

Your Cart