…DEWI

We gaan binnen kijken in het prachtige huis van Dewi ! Een heerlijke stijl die me persoonlijk ook erg aanspreekt. Ik vroeg haar een aantal dingen, zodat jullie een idee krijgen achter de persoon van deze mooie inkijk!Kijken jullie mee? Scrol omlaag voor het intervieuw

Stel jezelf eens voor…Mijn naam is Dewi (37) en ik woon hier samen met mijn zoon Thyn (7) en kat Charlie (1).

Werk je?.. Ik werk bij Hans Anders, bij de klantenservice. Wat is je favoriete interieur item?..Mijn meest favoriete item is denk ik toch wel mijn daybed. De vormgeving, het materiaal..Heerlijk item ook om te stylen!

Waar haal je je spulletjes vandaan?.. Veel van mijn spullen komen bij NoaMay vandaan..maar ook bij Loods 5 & Kwantum slaag ik vaak.

Hoe is je passie voor interieur ontstaan?.. Het creëren van een eigen plekje heeft altijd wel in me gezeten, maar pas na mijn scheiding ben ik er echt mee aan de slag gegaan & heb mijn ik mijn eigen stijl gevonden.

Wat zijn je hobby’s?.. Eigenlijk is het stylen & alles wat daarbij komt kijken toch wel mijn grootste hobby. Verder vind ik het ook heerlijk om te Netflixen of gezellig met vroendinnen af te spreken.

Wat is je favo vakantieplek?.. Afgelopen zomer ben ik met mijn zoontje naar een glamping in Nunspeet geweest. We hadden onwijs veel regen, maar ik vond het heerlijk! Het geluid van de regen kletterend op de tent…hoe knus!

Wat is je kledingstijl?.. Qua kleding ben ik wat minder stylisch haha en val ik snel terug op basic. Kleur koop ik wel, maar blijft dan op een of andere manier toch in de kast hangen.

Omschrijf jezelf in 3 woorden.. Denk dat sociaal, creatief & ongeduldig het best bij me passen.

0

Your Cart