Binnenkijken bij DEEZZ

Gezellig dat je bij ons komt binnen gluren! Welkom. Zoals jullie weten verander ik heel graag in huis! Zeker sinds ik thuis ben veranderd er iedere week wel iets in huis…ik verheug me dan ook weer op het voorjaar want dan kan ik ook daar aan de slag. Genoeg ideetjes al! Iedere week laat ik jullie binnen kijken & deel ik graag mijn visie op interieur met jullie. (Tevens heb ik ook een insta pagina waar je naar hartelust binnen kunt gluren! @interiourvibesbydeezz) Kijken jullie mee….

POSTERS

Ik zoek regelmatig nieuwe poster uit voor in de lijstjes! Afbeeldingen die me raken of inspireren! Zo blijft de wand altijd leuk om naar te kijken.

WAND

Deze tussenwand heeft manlief op mijn verzoek meteen aan het begin dat we hier woonde gemaakt. In het begin vond ik de grote woonkamer heerlijk maar al snel vond ik de ruimte te groot en wilde ik kunnen spelen met de ruimtes en indeling! Nog steeds ontzettend blij mee! Laatst behangen in deze steenprint!

BOLLETJES

Een klein beetje voorjaar in huis doormiddel van bolletjes…ik heb ze in een vintage servies gedaan wit met een gouden randje. Ik heb gekozen voor veel wit met zwart & a touch of gold (naast mijn naturelle items & marrakesh styling.)

PLANKJE

Ook het plankje boven de tv moet er iedere keer aan geloven! Een heerlijke mix & match van items waar ik iets mee heb. Natuurlijk in mijn favo kleurstelling .

SIMPLICITY

Ik hou ervan om hoekjes aan te kleden. Vaak pure eenvoud van een aantal spullen waar ik van hou…zoals hier de offerdoosjes marokkaanse dienblad rubberen manden….

TAFELTJES

De tafeltjes gemaakt door Rob Pierik waar ik ontzettend blij mee ben! In de tussentijd wel wit geverfd want dat past toch beter bij mij! Ik schuif er naar hartelust mee en ze zijn dan ook overal inzetbaar! Ook de wand van de haard verander ik iedere keer weer. Een woord ,heerlijke quote ..het komt allemaal voorbij!

POSTERS

Nieuwe posters in vintage lijsten die iedere keer een nieuwe kleur krijgen. Ook de posters verander ik regelmatig. Nu prijken mooie bohemian exemplaren aan de muur in zwart wit grijs tinten. De sfeer past perfect bij de stijl in huis & bij mezelf!

ook de mooie droogbloemen van fienfleur passen perfect bij de stijl wat ik wil vertalen naar mijn beeld.

KITTENSPAM

Onze nieuwe bewoners Katertje Simba & poesje Zoë! En wat passen ze goed bij ons. We vermaken ons iedere dag met de leuke fratsen wat ze uithalen! Ze hebben ook al hun favoriete plekje gevonden op de bank op de lkkr zachte pied de poule deken! Zijn het geen schatjes?

TAFEREELTJE

Op de marokkaanse zilveren poef ligt een dienblad waar ook iedere keer iets anders op komt te staan. De goudkleurige glazen box met daarin het theeservies van mijn moeder van haar trouwerij.De heerlijke plaid heb ik gekocht bij Loods5!

(foto’s by DEEZZ)

0

Your Cart