Binnenkijken bij DEEZZ

Hey Gezellig dat je komt binnen kijken bij Deezz! Graag deel ik mijn passie & enthousiasme over de styling van ons huis. Ik hou ervan om regelmatig te veranderen. Geen week staat iets hetzelfde..de mensen wat hetzelfde hebben begrijpen mij ..een soort van afwijking zullen we maar zeggen ;). (Tevens heb ik ook een insta pagina waar je naar hartelust binnen kunt gluren! @deezzstyles) Kijken jullie mee….

DIENBLADEN

Altijd al een zwak gehad voor dienbladen. Ik heb ze in vele soorten en afmetingen. Ik hou van de verzamelijng op de foto & de eenvoud toch de kracht wat het uitstraalt.

POSTERS

Ik zoek regelmatig nieuwe poster uit voor in de lijstjes! Afbeeldingen die me raken of inspireren! Zo blijft de wand altijd leuk om naar te kijken.

DE GANG

De ruimte onder de trap zie je als eerste als je binnenlomt in de gang. Ook hier hou ik ervan om iedere keer een beeld neer te zetten. Zwart wit is ook hier mijn favoriet. De planten geven meer warmte aan het contrast.

VOOR & NA!

De zwarte bank was ik al een tijdje zat…tijd voor verandering. Omdat ik nog geen keuze kan maken over wat voor een soort bank ik wil en eigenlijk heel tevreden ben met de losse elementen bank… ben ik hem zelf gaan bekleden. EEn heerlijke fluffy wit/creme kleur is het geworden en erg blij met het resultaat! Het heeft nu een heerlijke lichte beachvibe.

WAND

Deze tussenwand heeft manlief op mijn verzoek meteen aan het begin dat we hier woonde gemaakt. In het begin vond ik de grote woonkamer heerlijk maar al snel vond ik de ruimte te groot en wilde ik kunnen spelen met de ruimtes en indeling! Nog steeds ontzettend blij mee! Laatst behangen in deze steenprint!

PLANKJE

Ook het plankje boven de tv moet er iedere keer aan geloven! Een heerlijke mix & match van items waar ik iets mee heb. Natuurlijk in mijn favo kleurstelling .

SIMPLICITY

Ik hou ervan om hoekjes aan te kleden. Vaak pure eenvoud van een aantal spullen waar ik van hou…zoals hier de offerdoosjes marokkaanse dienblad rubberen manden….

TAFELTJES

De tafeltjes gemaakt door Rob Pierik waar ik ontzettend blij mee ben! In de tussentijd wel wit geverfd want dat past toch beter bij mij! Ik schuif er naar hartelust mee en ze zijn dan ook overal inzetbaar! Ook de wand van de haard verander ik iedere keer weer. Een woord ,heerlijke quote ..het komt allemaal voorbij!

POSTERS

Nieuwe posters in vintage lijsten die iedere keer een nieuwe kleur krijgen. Ook de posters verander ik regelmatig. Nu prijken mooie bohemian exemplaren aan de muur in zwart wit grijs tinten. De sfeer past perfect bij de stijl in huis & bij mezelf!

KITTENSPAM

Onze nieuwe bewoners Katertje Simba & poesje Zoë! En wat passen ze goed bij ons. We vermaken ons iedere dag met de leuke fratsen wat ze uithalen! Ze hebben ook al hun favoriete plekje gevonden op de bank op de lkkr zachte pied de poule deken! Zijn het geen schatjes?

TAFEREELTJE

Op de marokkaanse zilveren poef ligt een dienblad waar ook iedere keer iets anders op komt te staan. De goudkleurige glazen box met daarin het theeservies van mijn moeder van haar trouwerij.De heerlijke plaid heb ik gekocht bij Loods5!

(foto’s by DEEZZ)

0

Your Cart